Garderobe

Syversen garderober

Trenger du en garderobe som er tilpasset dagens krav til funksjonalitet og kvalitet? Kanskje er tiden inne for å bygge walk-in-garderoben du har drømt om? Vi hjelper deg med garderobeløsninger som er individuelt tilpasset til ditt hjem, også spesialtilpasninger til for eksempel skråtak, knevegger eller nisjer. Garderobene våre er laget i heltre, og males, beises eller oljes slik du vil ha det. Vi i Syversen Snekkeri har stort fokus på kundeservice og lytter til dine ønsker og behov. Sammen finner vi de beste garderobeløsningene, både når det gjelder design, materialvalg og tilbehør.

Kontakt oss gjerne for råd, veiledning eller et uforpliktende tilbud. Vi er opptatt av høy kvalitet og godt håndverk i alle produktene vi leverer.

Garderober fra Strai Kjøkken

Syversen Snekkeri forhandler garderober fra Strai Kjøkken. Mange ser på garderoben som en del av interiøret fremfor kun som oppbevaringsplass. Slik som baderoms- og kjøkkeninnredninger er bærende visuelle elementer, kan også garderoben bli et vakkert fokus i entreen og på soverommet. Garderobene fra Strai har delikat design som er konstruert for å vare lenge, og har et stort utvalg i modeller og utførelser. Vi hjelper deg med å lage din drømmegarderobe.

Har du behov for en møbelsnekker?

Hos oss får du holdbare produkter av ypperste klasse for deg som setter pris på ekte håndverk, har sans for det unike og et øye for detaljer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Kampanjetilbud!

I hele februar har vi gode tilbud på produkter fra Strai.