Syversen garderober

Trenger du en garderobe som er tilpasset dagens krav til funksjonalitet og kvalitet? Vi hjelper deg med garderobeløsninger som er individuelt tilpasset til ditt hjem. Vi lager garderober i heltre. Malt eller beiset, alt etter hvordan du vil ha det. Vi i Syversen Snekkeri har stort fokus på kundeservice. Vi lytter til kundens ønsker og behov, og sammen finner vi de beste garderobeløsningene, og materialene som du ønsker å bruke til garderoben.
Kontakt oss gjerne for råd, veiledning eller et uforpliktende tilbud. Vi er opptatt av god kvalitet og godt håndverk i alle produktene vi leverer i fra oss.

Strai garderobe

Syversen Snekkeri på Ørje forhandler Strai garderobe. Mange ser på garderoben som en del av interiøret fremfor kun som oppbevaringsplass. Slik som baderoms- og kjøkkeninnredninger er bærende visuelle elementer, kan også garderoben bli et vakkert fokus i entreen og på soverommene. Våre garderober har delikat design, men de er også konstruert for å vare lenge. Strai garderobe har et stort utvalg i modeller og utførelser. Vi hjelper deg med å lage din drømme garderobe. Se mer av utvalget til Strai Garderobe her 

SVALBARD-kopi

SVALBARD

En bestselger som kan kombineres i utallige varianter og farger. Modellen kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

BLINDLEIA-kopi

BLINDLEIA

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming og fremtrukket sokkel.Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

thumbnail_3f63

RONDANE

Rondane er en klassisk og landlig garderobe i heltre eik. Eik er et eksklusivt og solid materiale som gir et naturlig fargespill og struktur. Enten den males, beises eller lakkes har Rondane et varmt og unikt særpreg. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

BESSEGGEN

BESSEGGEN

Besseggen er elegant og moderne med gjennomtenkt design. Overflate i eikefiner som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av garderoben.  Modellen er tilgjengelig i alle våre standard beisfarger.

HARDANGER

HARDANGER

En tidløs front som forener eik, håndverkstradisjoner og klassisk norsk design. Modellens utførelse i heltre eik gir naturlige variasjoner og et flott utseende.
Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

TORGHATTEN-kopi

TORGHATTEN

Vår nye overflate Feelwood gjengir struktur og mønster på en unik og naturtro måte. Her får du det beste av to verdener; holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill slik som vi kjenner det fra ekte tre. denne unike kombinasjonen kaller vi Feelwood

nb_NONorwegian