Våre innredninger

Bilde av grått kjøkken med svart komfyr og hvite vegger

KJØKKEN

Vi bygger ditt drømmekjøkken ut fra dine ønsker og behov, og med tanke på hvor mye du vil investere. I motsetning til mange av de store, kjente kjøkkenprodusentene, bruker vi heltre både i fronter og skrog. Dette gir deg et solid, miljøvennlig og bærekraftig kjøkken som tåler hverdagens bruk, og varer i tiår etter tiår..
Bilde av ny baderomsinnredning

BADEROM

Ønsker du baderomsinteriør i klassisk eller moderne stil? Kanskje vil du ha et bad som gir deg den gode spafølelsen? Vi passer på å holde oss oppdatert, og bruker mye tid på å utvikle vår kompetanse for å finne de beste løsningene for kunden. Baderomsinnredningene våre lages i heltre, som for eksempel eik, bjørk eller svartor.
Bilde av hvitt garderobeskap

GARDEROBE

Trenger du en garderobe som er tilpasset dagens krav til funksjonalitet og kvalitet? Kanskje er tiden inne for å bygge walk-in-garderoben du har drømt om? Vi hjelper deg med garderobeløsninger som er individuelt tilpasset til ditt hjem, også spesialtilpasninger til for eksempel skråtak, knevegger eller nisjer.

Informasjon om våre innredninger

Skrog

Skrogene lages i 19 mm heltre furu med kvist som standard. Skrogene kan også produseres i andre treslag mot et pristillegg.

Skuffer

Vi leverer skuffer i heltre med skjulte og solide stålskinner. Skuffene har fulluttrekk og demping.

Fronter

Vi har et stort utvalg av fronter til våre innredninger. Frontene har ramtre med eller uten profil. Fyllingene har frest profil eller slett overflate. Vi leverer også et utvalg av stabile, slette fronter. Det samme gjelder også for skyvedører.

Tilbehør

Vi kan levere alt av tilbehør til innredningene som sokkelskuffer i heltre, sokkelstige, antisklimatter og diverse innlegg for skuffer i heltre, som for eksempel bestikkinnlegg, inndeling til servise eller andre gjenstander, krydderinnlegg og knivblokker m.m.

Hvitevarer

Vi fører hvitevarer i høy kvalitet til konkurransedyktige priser fra flere forskjellige leverandører. Vi leverer også produkter som ventilatorhetter og vinskap.

Pynt og utsmykninger

Vi lager pynt og utsmykninger i ulike kombinasjoner ut fra kundens egne ønsker.

Belysning

Vi kan levere innfrest/integrert ledbelysning i innredningene. Her kan vi frese inn aluskinner med lyskappe forberedt for ledbelysning. Vi kan også levere 12/24 V ferdig loddet med ledning forberedt for leddrivere. Da kan autoriserte elektrikere koble opp tilhørende utstyr etter gjeldende forskrifter.

Maling, beis og olje

Innredninger kan leveres malt, oljet, lakkert, beiset eller ubehandlet. Overflatebehandlinger kan leveres både utvendig og innvendig. Malte fronter, dekksider, takforinger, lyslister og utsmykninger leveres som standard i bjørk. Andre treslag kan leveres etter kundens ønske.

Benkeplater

Vi leverer benkeplater i laminat, heltre, stein og et utvalg komposittmaterialer slik som for eksempel Silestone, Dekton og Corian for å nevne noen.

Kummer og beslag

Vi skaffer kummer i et stort utvalg av størrelser, materialer og utførelser i kjente kvalitetsmerker. Vi tilbyr også et utall av håndtak, knotter og beslag.

Montering

Vi leverer og monterer innredningene etter avtale. Vi monterer også hvitevarer som er kjøpt hos oss. Dersom kunden ønsker det, kan vi bare levere og kunden monterer, eller kunden henter og monterer selv. Vi har også samarbeidsavtale med både rørlegger og elektriker som kan samkjøre prosjektet med oss.

Har du behov for en møbelsnekker?

Hos oss får du holdbare produkter av ypperste klasse for deg som setter pris på ekte håndverk, har sans for det unike og et øye for detaljer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle