Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft

Våre produkter i heltre lages av trevirke der råvarene hentes fra bærekraftig skogbruk og bringes videre til oss gjennom miljøsertifiserte leverandører. Tre er en miljøvennlig og fornybar ressurs, og bruk av mer tre er et viktig skritt for å redusere klimagassutslipp.

I motsetning til andre byggematerialer, som ofte slipper ut store mengder med karbondioksid ved produksjon, lagrer treet karbonet gjennom fotosyntesen mens det står i skogen. Når treet hogges forblir fortsatt karbonet i treet, og heltreproduktene vi lager blir i seg selv et karbonlager. Ettersom produktene våre er holdbare i generasjoner, holder også karbonet seg lagret der i hele produktets levetid.

Tre er et fantastisk materiale som bidrar til å stabilisere inneklimaet. Vi har tro på at dette har en helsefremmende effekt, spesielt her i kjølige Norge hvor vi tilbringer det meste av tiden vår innendørs. Gjennom treets varmelagrende egenskaper får vi en varm og behagelig atmosfære i rommet. Ved å ta naturen inn i huset skaper man en unik ro og lunhet i interiøret som få andre materialer oppnår i samme grad.

Vi bruker vannbasert maling i våre overflatebehandlinger. Oljene vi bruker er også godkjent for bruk på flater som er i kontakt med matvarer. Oljene blir levert fra Osmo.

Syversen Snekkeri er medlem av Norske Trevarer. Dette er en bransjeforening av nærmere 300 trevarebedrifter fra hele Norge i en av Norges mest bærekraftige bransjer.

Har du behov for en møbelsnekker?

Hos oss får du holdbare produkter av ypperste klasse for deg som setter pris på ekte håndverk, har sans for det unike og et øye for detaljer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Kampanjetilbud!

I hele februar har vi gode tilbud på produkter fra Strai.