OM OSS

Syversen Snekkeri AS

Syversen Snekkeri ble startet for over 30 år siden av Thormod Syversen. Fra å starte opp som et lite enkeltmannsforetak, utviklet han det videre over de neste årene til å bli en godt etablert møbelsnekkerbedrift med ni ansatte og et velkjent navn. Deretter ga Thormod stafettpinnen videre til Anders Bye, som har vært ansatt som møbelsnekker ved bedriften gjennom flere år, og overtok som eier og daglig leder 1. januar 2022.
Syversen Snekkeri er i dag kjent for sine estetiske og eksklusive kvalitetsprodukter i heltre som ved hjelp av solid og godt håndverk varer i generasjoner.

Vi gir kundene det de ønsker, og har et stort antall fornøyde kunder over hele Østlandet. Mange av dem er også tilbakevendende kunder som tar kontakt for å få nye interiørdrømmer oppfylt.

Syversen Snekkeri er medlem av Norske Trevarer. Dette er en bransjeforening av nærmere 300 trevarebedrifter fra hele Norge i en av Norges mest bærekraftige bransjer.

Bilde av logo til Norske Trevarer - Syversen Snekkeri AS - Møbelsnekker

Har du behov for en møbelsnekker?

Hos oss får du holdbare produkter av ypperste klasse for deg som setter pris på ekte håndverk, har sans for det unike og et øye for detaljer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle