Syversen snekkeri

Syversen Snekkeri er mye mer enn kjøkken, bad og garderobe. Har du behov for andre snekkertjenester? Vi lager også møbler, brystpanel, bokvegger eller bibliotek. Vi tilpasser i kroker og kriker, skrått og buet – alt hva du ønsker. Vi strekker oss for å få deg fornøyd med løsning, treslag og farger. Det vi ikke har, prøver vi å skaffe til veie eller lage selv. Det meste er mulig her hos oss.

Bokvegger-bibliotek

Ønsker du bokvegger til små eller større rom? Syversen Snekkeri produserer bokhyller, bokvegger og bokseksjoner som er skreddersydd og tilpasset ditt hjem.

Spesialtilpasset innredning

Ønsker du innredning som er spesialtilpasset boligen? Vi har spesialisert oss på spesialtilpasset innredning som er bygget for å passe din bolig.

Brystpanel

Brystpanel er favoritten blant de som liker å blande klassiske og moderne innslag. Den tradisjonelle brystpanelen er med på å gi veggene et mer unikt uttrykk.

Møbler

Det er ikke alltid like enkelt å få tak i riktig møbel som passer i stil og etter ønske. Vi i Syversen Snekkeri produserer møbler etter kundens ønske.

nb_NONorwegian