Baderom

Syversen baderomsinteriør

Ønsker du baderomsinteriør i klassisk eller moderne stil? Kanskje vil du ha et bad som gir deg den gode spafølelsen? Vi passer på å holde oss oppdatert, og bruker mye tid på å utvikle vår kompetanse for å finne de beste løsningene for kunden.

Baderomsinnredningene våre lages i heltre, som for eksempel eik, bjørk eller svartor. Vi sørger for å behandle treverket med riktig maling, beis eller olje, slik at det er motstandsdyktig mot fukt, vannsøl og den hverdagsslitasjen som forekommer på et bad. Ved å legge vekt på kompetanseutvikling innen finsnekring, har vi muligheten til å kunne tenke nytt i møte med oppdrag og tilpasse oss etter kundens ønsker og behov. I tillegg har vi et samarbeid med dyktige rørleggere og elektrikere, slik at vi kan tilby en god pakkeløsning for ditt bad. Kom gjerne med dine idèer og innspill, så ser vi på det sammen.

Baderomsinteriør fra Strai Kjøkken

Syversen Snekkeri forhandler også innredninger til bad fra Strai Kjøkken. Strai baderomsinteriør har delikat design som er konstruert for å vare lenge, og har et stort utvalg i modeller og utførelser. Vi hjelper deg med å lage ditt drømmebad.

Har du behov for en møbelsnekker?

Hos oss får du holdbare produkter av ypperste klasse for deg som setter pris på ekte håndverk, har sans for det unike og et øye for detaljer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Kampanjetilbud!

I hele februar har vi gode tilbud på produkter fra Strai.